Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Κώστας Τσουρός: «Αν έκανα δική μου εκπομπή θα έπαιρνα συμπαρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη»

"Την επόμενη φορά που θα έρθεις πες της θέλεις να πας συμπαρουσιάστρια του Κώστα Τσουρού, να δούμε τι θα απαντήσει".

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Breakfast@Star. Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει, ωστόσο, η απάντηση που έδωσε στον Στέλιο Δρουμαλιά όταν τον ρώτησε για το ποια θα ήθελε συμπαρουσιάστριά του στην περίπτωση που θα έκανε δική του εκπομπή.

«Διάβασα κι εγώ ότι η συνεργασία μου με το Mega δεν θα συνεχιστεί, λες να ξέρουν κάτι που δεν ξέρω εγώ. Θα φανεί στο χειροκρότημα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε: «Μιλάω για την επόμενη σεζόν, έχουμε φτάσει Ιούνιο μήνα».

Για το πώς θα του φαινόταν μια συνεργασία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Mega Καλημέρα, o δημοσιογράφος είπε: «Γιατί να μην έρθει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είχε έρθει και καλεσμένος στην εκπομπή. Λες να είχε κάνει live δοκιμαστικό και να μην το κατάλαβα»;

Δειτε το βιντεο εδω

«Αν έκανες κάτι δικό σου ποια θα ήθελες να έχεις συμπαρουσιάστριά σου;», ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου και ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Θα έπαιρνα την Ελεονώρα Μελέτη. Φαντάζεσαι; Να την ρωτήσεις αν θέλει. Την επόμενη φορά που θα έρθεις πες της θέλεις να πας συμπαρουσιάστρια του Κώστα Τσουρού, να δούμε τι θα απαντήσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου