Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Σπανούλης: «Δεν πρόκειται να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει»

"Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά" ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και την πολυμελή οικογένειά τους.

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή» είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος» σημείωσε για τον πατέρα του.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει» ανέφερε με χαμόγελο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου