Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Φαίη Σκορδά: «Βλέπω πολύ κομπλεξισμό τώρα τελευταία»

Δείτε όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τη χθεσινή τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη.

Στην τοποθέτηση που έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη για τα νούμερα τηλεθέασης στάθηκε σήμερα η Φαίη Σκορδά, η οποία εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα είπε η παρουσιάστρια του Mega.

«Η Ελένη Μενεγάκη δε μιλάει σχεδόν ποτέ για τα νούμερα τηλεθέασης…

Να μείνουμε λίγο στην ουσία. Βλέπουμε μια γυναίκα, που είναι αυτό το brand και για πρώτη φορά τοποθετείται για τα νούμερα τηλεθέασης, που ποτέ δεν έχει μιλήσει. Είναι σαν να κάνει μια τοποθέτηση.

Την έκανε σε ένα γενικό πλαίσιο μιλώντας στο τρίτο πρόσωπο, αλλά είναι σαν να μιλά και για εκείνη. Σου λέει, “μέσα στα 100 χρόνια που κάνω επιτυχίες και είμαι αυτή που είμαι, θα κριθώ για μια χρονιά αν ήρθα 2η, 3η, 4η; Και θα κριθώ από ποιον; Από τα site; Από την πίεση που όλοι θέλουν να λένε για μένα;”», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Μα και όταν ήταν πρώτη και έκανε επιτυχίες, και έκανε 50%, πάλι τα ίδια λέγανε οι ίδιοι άνθρωποι. Εν τέλει η σταθερά ποια είναι; Εγώ – είναι δικό μου σχόλιο αυτό – αν ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και να μιλήσω, που θα αισθανθώ ασφάλεια, ότι έχει ένα κύρος να τα πω, κι ας κάνει και 1%; Στην Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να της το πάρει κάποιος αυτό; Όχι. Αν είχα ένα καλό προϊόν, ποιος θα ήθελα να μου το διαφημίσει; Η Ελένη Μενεγάκη. Και το λέω εγώ που υποτίθεται είμαι παρουσιάστρια».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Το λέω, γιατί βλέπω πολύ κομπλεξισμό τώρα τελευταία. Και αισθάνομαι, όπως και τη μέρα που αποφάσισε η Ελένη να σταματήσει, να πω τα ίδια πράγματα… Αυτή η κουβέντα, μπορεί να είναι εσωτερικής κατανάλωσης στον δικό μας χώρο, αλλά αφορά σε άτομα που απασχολούν της gossip εκπομπές όλα τα χρόνια. Τα περιοδικά ποιος τα απασχολούσε τόσα χρόνια; Η Μενεγάκη. Τις εκπομπές τηλεοπτικού ρεπορτάζ; Η Μενεγάκη… Άρα, καμία εσωστρέφεια όταν μιλάει αυτό το πρόσωπο. Αυτή είναι η αλήθεια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου