Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αθηναϊς Νέγκα: «Μιλούσαν πολύ άσχημα για μένα δημόσια, με χαρακτήριζαν ως μάγισσα»

«Υπήρχε συνάδελφος που ξεκινούσε καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή του μιλώντας πολύ άσχημα για εμένα», λέει η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

«Ο προορισμός μου ήταν να γράφω και ο πρακτικός τρόπος ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μου ήταν ως κριτής στο πρώτο J2US με την ιδιότητα της ραδιοφωνικής παραγωγού. Φαινόμουν αυστηρή στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί ήμουν έξω από τα νερά μου και είχα τρακ. Έχω όλα τα είδη τρακ που υπάρχουν στην τηλεόραση, ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, όλα μαζί», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να κάνει θεαματική τηλεόραση και να γεμίζει το χρόνο όντας προκλητικός. Ο Γρήγορης Αρναούτογλου είναι ένας έξυπνος παρουσιαστής με μεγάλη αμεσότητα. Μου ακούγεται εξαντλητικό οι 3 εκπομπές για τον Αρναούτογλου, αλλά θα έχει τις αντοχές να τις κάνει. Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί και καλύτερα ως παρουσιαστής, μου αρέσει περισσότερο ως ηθοποιός. Προτιμώ τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, έχει μία φυσική ευγένεια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη τηλεοπτική διάνοια».

Η Αθηναϊς Νέγκα ανέφερε επίσης: «Είμαι πεπεισμένη ότι στην πολιτική πρέπει να ζητήσεις εσύ να είσαι υποψήφιος. Δεν θα έμπαινα στην πολιτική γιατί δεν μου «κάθεται» κάτι άλλο ή γιατί κάτι τελειώνει, αλλά συνειδητά για να προσφέρω. Έχω υποστεί πολύ κακή κριτική από ανθρώπους που μιλούσαν δημόσια πάρα πολύ άσχημα για εμένα. Με χαρακτήριζαν ως μάγισσα και με αποκαλούσαν ως «αυτή με το μαύρο μαλλί». 

Δειτε το βιντεο εδω

Με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα για μεγάλο διάστημα. Υπήρχε συνάδελφος που ξεκινούσε καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή του μιλώντας πολύ άσχημα για εμένα. Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη και ότι κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου. Είμαι υπερευαίσθητη, αν καταλάβω τη δυσφορία του άλλου φεύγω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου