Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Nomads 2: Δεν πάει ο νους σας ποια καυτή παρουσία της ελληνικής σοουμπίζ συζητά να συμμετάσχει! (φωτο)

Και ενώ ξεκινάει πυρετώδης προετοιμασία για τη διεξαγωγή του δεύτερου Nomads, τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι για συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, μόνο ευχαρίστηση θα μπορούσαν να προκαλέσουν!

Και αυτό γιατί μιλάμε για μερικά από τα πιο καυτά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ.

Ήδη έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ηλία Βαλάση που είχαμε δει στις αρχές των 00s στο πρώτο Survivor ενώ η λίστα αρχίζει και... μακραίνει με ονόματα έκπληξη. Όπως ακούστηκε χθες στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Courtney Parker και η Βίκυ Κουλιανού είναι ανάμεσα στους celebrities που έλαβαν πρόσκληση για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο Nomads.

Και αν αυτά τα ονόματα σας προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πού να ακούσετε και αυτό που φιλάξαμε για το τέλος. Κατερίνα Στικούδη! Ναι, καλά διαβάσατε! Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή μία από τις πιο σέξι παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι και εκείνη ανάμεσα στους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης που θα διεκδικήσει τη δική της θέση στο... πάνθεον των reality παικτών.

Nomads 2: Δεν πάει ο νους σας ποια καυτή παρουσία της ελληνικής σοουμπίζ συζητά να συμμετάσχει!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου