Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

GNTM: Τι απαντάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα καυστικά σχόλια του Σκουλού στις παίκτριες;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της μίλησε για το «Next top model» και αναφέρθηκε στα αρνητικά και ιδιαίτερα καυστικά σχόλια του Δημήτρη Σκουλού.

Έχουμε δει ήδη στο GNTM αναγνωρίσιμες κοπέλες στη σόουμπιζ. Τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου.

Μήπως αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για τις άλλες κοπέλες;

Δεν είναι αθέμιτο γι’ αυτές να μην τους δώσουμε την ευκαιρία λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους;

Περνάτε το μήνυμα ότι δεν θέλετε τις πλαστικές επεμβάσεις...

Δεν είναι έτσι. Μια πλαστική επέμβαση που κάνει μια κοπέλα να αισθάνεται καλύτερα, καλά κάνει και την κάνει. Είναι άλλο να κάνεις μια πλαστική, να πειράξεις λίγο τη μύτη σου ή να διορθώσεις το στήθος σου, και άλλο να έχεις προχωρήσει σε επεμβάσεις απαγορευτικές στο να δουλέψεις. Πολλές γυναίκες έχουν κάνει υπερβολικές πλαστικές και δεν αλλάζει το πρόσωπο τους.

Δεν ήταν προσβλητικά κάποια σχόλια του Δημήτρη Σκουλού;

Ο Δημήτρης είναι καυστικός. Έχει black χιούμορ. Δεν το κάνει επί τούτω. Είναι φοβερός άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης και αυτό λέει πολλά σε μένα Είναι καλός άνθρωπος ο Δημήτρης.

Πώς είναι η χημεία σας στην επιτροπή;

Είμαι χαρούμενη που δουλεύω με αυτούς τους τρεις ανθρώπους. Με τον Δημήτρη έκανα την πρώτη φωτογράφηση, με τον Άγγελο το πρώτο σόου. Η Βίκυ πριν από χρόνια μόνη της με πλησίασε και μου είπε «καλώς ήλθες στον χώρο». Τους σέβομαι, εκτιμώ την άποψη τους και τους ακούω πολύ προσεκτικά.

Άλλο σχόλιο που έγινε για το πρόγραμμα είναι πως πλασάρει «γυμνή σάρκα»... Μα πώς θα γίνει κάστινγκ χωρίς μαγιό;

Στα κάστινγκ για τις δουλειές δεν παίρνουμε καν μαγιό, ποζάρουμε με τα εσώρουχα μας. Πώς θα σε επιλέξει ο πελάτης αν δεν δει το σώμα σου; Δεν υπάρχει κάστινγκ που δεν φαίνεται το σώμα.

Πηγή: tv έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου