Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει θεία ξανά! Η αδελφή της ανακοίνωσε στο instagram ότι είναι έγκυος (φωτο)

Η Πόπη Τσαπανίδου «πλέει» σε «πελάγη» ευτυχίας καθώς θα γίνει θεία για δεύτερη φορά. 

Η αδελφή της, Λία περιμένει το δεύτερο παιδί της και το ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram. Η δημοσιογράφος όπως θα θυμάστε συνεργαζόταν με την αδελφή της στην εκπομπή «Live u» με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει τότε την πρώτη εγκυμοσύνη της αδελφής της on air με εκείνη σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη.

Η Λία Τσαπανίδου είναι αρκετά μικρότερη από την Πόπη και είναι εκτός από αδελφές και οι καλύτερες φίλες. Η δημοσιογράφος «ανέβασε» φωτογραφία της στο instagram να πίνει καφέ κάνοντας βόλτα με καράβι κι ανακοίνωσε ότι είναι πέντε μηνών. «Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να σε χαλαρώσει μία βόλτα με το #arabellacruisebar μετά το φαγητό. Με ωραία μουσική, γλυκό αεράκι και λίγο κόσμο. Ένιωσα σα να πήγα μία εβδομάδα διακοπές.

Ήλιος και θάλασσα βλέπεις... Σου δίνει ενέργεια! (Ο άντρας μου "ανέβασε" φωτό αγκαλιά με τον γιο μας. Ε, εγώ είπα να ανεβάσω μία με το μωρό στην κοιλιά μου!) #pregnant #happymom #secondpregnancy #5monthspregnant #lovemyfamily #thessaloniki #coffeetime #decaf #ipopgr».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου