Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Μπαλατσινού: Μιλά για τον καβγά Καγιά-Παπαγεωργίου στο GNTM και παίρνει θέση... (βιντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για το Greece’s Next Top Model, την αυστηρή κριτική στα μοντέλα, τον καβγά της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πήρε θέση!

Η Τζένη είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που είναι oversize.

Είμαστε σε μια άλλη εποχή. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Κιμ Καρντάσιαν. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Δεν κάνει να απορρίπτουμε, επειδή μια κοπέλα δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο».

Και δεν δίστασε να πει: «Όταν δούλευα εγώ, αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελαν το στήθος της σαμπάνιας, το σαμπανιζέ.

Όμως, κι εμένα κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει, επειδή είχα πολύ μάγουλα να αφαιρέσω τους φρονιμίτες και είπα όχι, δεν θα τους αφαιρέσω.

 Όταν ήμουν 52 κιλά και είχα πάει στους Γερμανούς, μου είπαν ότι η λεκάνη σου είναι μεγάλη και όσο και να αδυνατίσεις θα είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να σε πάρουμε.

Τι να κάνω; Να πάω να κόψω τη λεκάνη; Όχι.»!πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου