Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ζω τη ζωή μου όπως τη θέλω εγώ»

Κατά καιρούς η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις και τους έρωτές της. 

Την ενοχλεί αυτό και πώς το διαχειρίζεται;

 «Σίγουρα δεν με ευχαριστεί. Όμως όσο εγώ είμαι συνεπής στη γραμμή που έχω χαράξει από την αρχή που ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά και κρατάω τους τόνους που έχω επιλέξει να κρατάω, καταλαβαίνω πως από ένα σημείο και μετά είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω απόλυτα»

-Πόσο με επηρεάζει;

«Δεν μεγεθύνω τα πράγματα. Ζω τη ζωή μου όπως τη θέλω εγώ, αλλά προστατεύω τον εαυτό μου από την έκθεση» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πώς τα καταφέρνεις;

«Δεν γίνεται πάντα. Αλλά ούτε προκαλώ ούτε αποζητώ αυτού του είδους τη δημοσιότητα για άλλους λόγους.»

-Τι είναι αυτό που θα κάνει πια την Ντορέττα Παπαδημητρίου να δημοσιοποιήσει μια σχέση της;

«Μάλλον η αίσθηση της ασφάλειας που θα μου δημιουργούσε αυτή η σχέση και η προοπτική της διάρκειας της. Όσο σίγουρος μπορείς να είσαι σε κάτι τέτοια. Αν νιώσω λοιπόν αυτό που σου περιέγραψα τότε μόνο θα τη δημοσιοποιήσω.»

-Έναν δεύτερο γάμο τον αποκλείεις;

«Όχι. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αυτό μου έχει αποδείξει μέχρι σήμερον.»

-Η γνώμη σου πια για τον γάμο ποια είναι;

«Δεν έχω αλλάξει γνώμη επειδή η πρώτη προσπάθεια δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία Πιστεύω πολύ στον έρωτα στην αγάπη και πιστεύω πως εκεί έξω υπάρχει το άλλο μας μισό. Εφόσον το βρω, θα ήθελα η σχέση αυτή να ευλογηθεί στην εκκλησία».

-Ακόμη ένα παιδί;

«Ίσως κάτι τέτοιο συμβεί πάλι στη ζωή μου. Όχι μόνο για να ικανοποιήσω τον σύντροφο που ενδεχομένως να μην έχει παιδί. Έγινα μαμά σε πολύ μικρή ηλικία. Ένα τρίτο παιδί τώρα θα ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία γιατί είμαι πια τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Παρά το γεγονός ότι έχω δύο αστέρια ία οποία με κάνουν πολύ περήφανη και ευτυχισμένη.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου