Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Xατζίδου - Παύλου: Μένουν κάτω από την ίδια στέγη

Αν και η σχέση τους μετράει μερικές εβδομάδες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

H Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η τραγουδίστρια και ο παραολυμπιονίκης μένουν μαζί στο σπίτι της Ελένης στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Η δημοφιλής καλλιτέχνις διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού στο πρόσωπο του Ετεοκλή βρήκε τον ιδανικό σύντροφο και την έχει κάνει να είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα της είχε στο πλευρό της τον σύντροφός της, που της έδινε δύναμη και κουράγιο, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να τη χειροκροτεί, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την τραγουδίστρια στην παραλία.

Εκτοτε το ζευγάρι ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες μαζί και μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι αϊτό ποτέ. Ο νεαρός πρωταθλητής, που κατάφερε να της κλέψει την καρδιά, είναι όμορφος, γοητευτικός και πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία, ενώ προπονούσε εδώ και καιρό τη γνωστή τραγουδίστρια, μέχρι που ήρθε ο έρωτας!

Η Ελένη δεν κρύβει πλέον τα αισθήματα της για τον 28χρονο αγαπημένο της, αφού έχει μοιραστεί λόγια αγάπης για τον αθλητή, έχοντας εξομολογηθεί τον ερωτά της δημόσια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου