Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε σήμερα στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης (βιντεο & φωτο)

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε τη σύντροφό του σήμερα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. 

Ο λόγος για τον Μανώλη Κωστίδη που ντύθηκε γαμπρός! Η Εύα Αντωνοπούλου ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα στην Κωνσταντινούπολη για τον γάμο. Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και ο σύζυγός της πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για τον γάμο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Μανώλη Κωστίδη.

Απαστράπτουσα η δημοσιογράφος με σικάτο φόρεμα έφτασε στο Πατριαρχείο με τον άντρα της ο οποίος τραβούσε βίντεο και τα πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο instagram. «Η ζωή μετά τον γάμο δεν άλλαξε καθόλου.

Ή μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο. Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα.

Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα.

Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, κι ο καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα», είχε πει σε παλαιότερή της συνέντευξη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου