Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Survivor 3: Η ανατροπή στη διεξαγωγή του που θα προκαλέσει «ελληνοτουρκικά» ζητήματα

Αλλάζουν όλα -οριστικά και αμετάκλητα πια- στον τρόπο διεξαγωγής του Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έριξε τη μεγάλη βόμβα και επίσημα...

Η αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον τρόπο διεξαγωγής του Survivor 3, ήρθε από τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό 19 ημέρες αργότερα.

Ο Ιλιτζαλί επιβεβαίωσε, λοιπόν, με δηλώσεις του στην Τουρκία πως φέτος το Survivor θα είναι κοινό για Ελλάδα και Τουρκία και θα αφορά στην ελληνοτουρκική μονομαχία, με τις ομάδες να είναι μικτές και να αποτελούνται από Διασήμους και Μαχητές.

Ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε πως το φετινό κόνσεπτ θα αφορά στην ελληνοτουρκική μονομαχία: «Θα γίνει κοινό ελληνοτουρκικό Survivor. Την ίδια ώρα, θα παίζεται στις δύο χώρες και η παραγωγή θα γίνεται την ίδια νύχτα που θα προβάλλονται τα επεισόδια.

 Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο, η συμβίωση θα είναι διαφορετική, αλλά οι δοκιμασίες θα παραμείνουν ίδιες. Τούρκοι και Ελληνες στο ίδιο νησί. Ηδη στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης παικτών και αυτή τη στιγμή η ομάδα εκεί χτενίζει όλη τη χώρα.

 Θα ξεκινήσουμε τον Φλεβάρη του 2019» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιλιτζαλί και ξεκαθάρισε πως το Exathlon το οποίο κάνει θραύση στις ΗΠΑ δεν είναι στα άμεσα πλάνα του για προβολή σε Ελλάδα και Τουρκία. «Δεν με απασχολεί το Exathlon αυτή τη στιγμή. Το Survivor παίζεται στην Τουρκία, το Survivor και στην Ελλάδα. Το Exathlon παίζεται σε έξι χώρες και έτσι θα συνεχίσει φέτος, το Survivor σε 8 και 8 θα παραμείνουν».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου