Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Στενός συνεργάτης της Σκορδά εξομολογείται: «Ένιωσα ότι χρησιμοποιήθηκα ενώ βοήθησα»

Στέκεται στο πλευρό της επαγγελματικά εδώ και χρόνια. Όμως, ήρθε η ώρα να εκφράσει τα παράπονά του δημόσια! 

Όχι προς τη Φαίη Σκορδά, καθώς όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Άρης Καβατζίκης, αυτή είναι άψογη. Όμως, όπως παραδέχεται ο δημοσιογράφος, έδωσε αλλά δεν πήρε στην διάρκεια της πορείας του και έτσι αποφάσισε να αποβάλλει από τη ζωή του κάθε τοξικότητα. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος...

Έχει καλή απόδοση η παρέα σας. Αυτό δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ναι, έτσι είναι. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι είμαστε αληθινοί άνθρωποι με πολλά ντεφό. Ο Δημήτρης για παράδειγμα, είναι ένας άνθρωπος που έχει τους δικούς του ψυχαναγκασμούς. Ένα φοβερό μυαλό, που όμως τρώγεται με τα ρούχα του. Η Αφροδίτη είναι ένα πάρα πολύ κανονικός άνθρωπος, χωρίς καμία υστερία. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πολλά ντεφό, έχω γκρίνια. Δεν είμαστε ένα… μοντελοειδές πάνελ.

Περιέγραψες ωστόσο, μια Φαίη Σκορδά που ξέρει τι θέλει ως επαγγελματίας.

Άρχισα να παρατηρώ τη Φαίη από τη στιγμή που έμεινε ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης. Από τότε κατάλαβα ότι άρχισε να το «χτίζει» μόνη της και να πατάει γερά στα πόδια της. Είναι μια πάρα πολύ ολοκληρωμένη παρουσιάστρια σε ό,τι αφορά τη δική της ζώνη. Φέτος πιστεύω ότι είναι στην καλύτερη της φάση. Επειδή είναι πολύ αφοσιωμένη ως μητέρα, αυτό που εντόπισα πέρυσι ήταν ότι έχει πάρα πολύ άγχος με τον Γιάννη και τον Δημήτρη και αυτό της έβγαινε με έναν τρόπο. Φέτος η Φαίη είναι πολύ χαρούμενη και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι έχει βρει ισορροπία με τα παιδιά

Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν αποκτήσει φιλίες στο χώρο της σόουμπιζ;

Δεν έχω καμιά φιλία στο χώρο. Οι φιλίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο και που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού δεν υπάρχουν σήμερα.

Ένιωσες ότι σε εκμεταλλεύτηκαν ή εσύ τους έδιωξες;

Και τα δύο. Ένιωσα ότι χρησιμοποιήθηκα ενώ βοήθησα μέχρι εκεί που δεν πάει. Αλλά ένιωσα και την ανάγκη να διώξω από πάνω μου κάθε τοξικότητα.


Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου