Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η ανακοίνωση του Άνθιμου Ανανιάδη για τον γιο του μετά το τεστ DNA (φωτο)

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η εξέταση DNA.

 Πρώτα η Μαρία Νεφέλη Γαζή με τον εννιά μηνών γιο της και στη συνέχεια ο ηθοποιός, Άνθιμος Ανανιάδης επισκέφτηκαν ιδιωτικό κέντρο για να υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Το αποτέλεσμα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον μικρό γιο του και έβαλε το hashtag, #Ananiadiskid.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram του: «Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του #Ananiadiskid»!


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου