Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τραγουδοποιός δέχεται απειλές για τη ζωή του από θαυμαστές του Παντελίδη

Απειλές, δολιοφθορές, βρισίδια και μια δικαστική διαμάχη υπό τους ήχους μιας... μπαλάντας!

Το κομμάτι «Απομακρυνθήκαμε», του οποίου το ρεφρέν έχει τραγουδηθεί από τον Παντελή Παντελίδη και πρόσφατα κυκλοφόρησε ολοκληρωμένο με τη φωνή του τραγουδοποιού Σπύρου Μάκρη, έχει γίνει το μήλον της Έριδος ανάμεσα στον τελευταίο και στην οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή , αλλά και αιτία «πολέμου» του ίδιου με τους ένθερμους φαν του αδικοχαμένου καλλιτέχνη .

Ο λόγος;

Όπως δήλωσε στην «espresso» ο Σπύρος Μακρής, τον κατηγορούν ότι έκλεψε το τραγούδι από τον Παντελίδη, ενώ είναι αυτός που το έγραψε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο Youtube υπάρχει από το καλοκαίρι του 201 8 βίντεο με τον Παντελίδη Παντελίδη να τραγουδάει το ρεφρέν του συγκεκριμένου τραγουδιού. Όμως, εδώ και δύο εβδομάδες έχει ανέβει στη δημοφίλη πλατφόρμα και ολόκληρο το κομμάτι από τον Σπύρο Μάκρη .

 Πώς άρχισαν όλα;

«Εγώ από το 2012 μέχρι το 20 1 5 εργαζόμουν ως ενορχηστρωτής και παραγωγός σε ένα μουσικό στούντιο στο Μεταξουργείο» είπε ο Σπύρος Μακρής, και συνέχισε: «Εκεί ηχογραφούσαν και κάποιοι συνεργάτες του Παντελίδη πνευστά. Ένα ξημέρωμα, ήρθε και ο ίδιος ο Παντελής για ν’ ακούσει τη δουλειά των παιδιών. Πάνω στην πλάκα του είπε κάποιος "άκου κι ένα τραγούδι που γράφει ο Σπύρος", γιατί γράφω γενικά τραγούδια, έχω γράψει και για τον Βαλάντη κ.ά. Το άκουσε, πήρε την κιθάρα, το έπαιξε και το τραγούδησε. ‘’Πολύ ωραίο τραγούδι, φίλε. Να συνεχίσεις να γράφεις’’ μου είπε. Δεν ανταλλάξαμε περισσότερες κουβέντες ούτε τον ξαναείδα. Μετά έγινε το τροχαίο τον Φεβρουάριο και έφυγε από τη ζωή. Πέρυσι το καλοκαίρι βγήκε ένα βίντεο στο Youtube, στο οποίο τραγουδάει το ρεφρέν του τραγουδιού μου ο Παντελής σε ένα φιλικό του σπίτι. Εγώ, σεβόμενος ότι δεν είναι πια στη ζωή δεν έκανα τίποτα. Το άφησα έτσι. Ούτε ζήτησα να κατέβει το εν λόγω βίντεο επειδή είναι δικό μου ούτε τίποτα. Τώρα, λοιπόν, αποφάσισα να το βγάλω με τη δική μου φωνή, γιατί κανένας καλλιτέχνης δεν ήθελε να το πει, λόγω του ότι είχε «καεί» από αυτό το βιντεάκι με τον Παντελίδη. Πριν από δυο εβδομάδες το κυκλοφόρησα και αμέσως ξεκίνησαν τα υβριστικά σχόλια και τα απειλητικά μηνύματα»

Ο Σπύρος Μακρής τόνισε πως λαμβάνει μηνύματα για την σωματική του ακεραιότητα και πως πριν λίγες μέρες του έσπασαν το αυτοκίνητο.

«Η μητέρα του Παντελίδη πήρε έναν κοινό γνωστό μας Dj- που ανέβασε το τραγούδι μου στο επίσημο club  του στο facebook και έγραψε ότι δεν είναι του Παντελίδη το κομμάτι, αλλά δικό μου-και τον έβρισε πολύ άσχημα, απειλώντας τον κιόλας».

Η διαμάχη αυτή έχει ακολουθήσει τη νομική οδό όπως αποκάλυψε ο τραγουδοποιός: «Ο δικηγόρος της οικογένειας έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο της εταιρίας μου και θα τα βρουν νομικά.  Ζητήσαμε από την οικογένεια Παντελίδη να μας φέρει ολόκληρο το κομμάτι. Δεν υπάρχει πουθενά μόνο εγώ το έχω όλο»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου