Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σώθηκε δύο φορές! Το ανεύρυσμα και η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Όχι μία αλλά δύο φορές σώθηκε στο... παρά πέντε από τον θάνατο και ευχαριστεί τον Θεό γι' αυτό! 

Ο εν λόγω γνωστός τραγουδιστής μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 με τα τραγούδια του στην ελληνική δισκογραφία, όμως, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, δεν θα ξαναέκανε δισκογραφία.

Ο ίδιος είπε για την πορεία του: «Ο Τόνυ Σφήνος έκανε τα τραγούδια μου επιτυχίες ξανά στη νεολαία».

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε και την πικρία του για τη βοήθεια που πρόσφερε σε νέους καλλιτέχνες, όμως δεν άκουσε ποτέ ευχαριστώ καθώς όπως παραδέχτηκε: «Έχω βοηθήσει πάρα πολλά νέα παιδιά αλλά στο τέλος έφαγα μία μουτζιά».

Επίσης, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει κάποτε μέλος κριτικής επιτροπής σε τηλεοπτικό τάλεντ σόου: «Θα πήγαινα ως κριτική επιτροπή αλλά κάποια talent shows μου φαίνονται στημένα».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, είπε πως είχε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όμως όπως αποκάλυψε: «Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω καριέρα στην Ιταλία αλλά δεν πήγα γιατί δεν ήθελαν οι γονείς μου».

Σε ό,τι αφορά τώρα τις δύο σοβαρές περιπέτειες της υγείας του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Δύο φορές γλίτωσα τη ζωή μου στο τσακ!» ενώ τόνισε πως την πρώτη φορά ήταν 33 χρονών του παρουσιάστηκε ανεύρυσμα.

Λίγα χρόνια πριν υποβλήθηκε και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όμως και από αυτή βγήκε νικητής για να είναι σήμερα... καινούργιος όπως είπε με χιούμορ.

Δείτε για ποιον πρόκειται στο παρακάτω βίντεο...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου