Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Χρήστος Κούτρας: «Δεν έχω δεχτεί πιέσεις από κανέναν»

Ως δημοσιογράφος συνδυάζει την κριτική με την περιπαικτική διάθεση και το χιούμορ.

Η φετινή χρονιά για τον Χρήστο Κούτρα και για τον συμπαρουσιαστή και φίλο του Γιάννη Ντσούνο ήταν από τις καλύτερες σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης

Και μπορεί η εκπομπή τους να λέγεται «Οι αταίριαστοι», οι δυο τους όμως ταιριάζουν σαν... δυο σταγόνες νερό.

Ο ΣΚΑΙ τα τελευταία χρόνια επενδύει και στην ψυχαγωγία...

«Ιδανικά θα ήθελα ο ΣΚΑΪ να έχει κατά κύριο λόγο ενημέρωση, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση και κάπως πρέπει να βγαίνουν και τα χρήματα. Δεν βγαίνουν τόσα χρήματα από την ενημέρωση, όσα χρειάζονται για να στηρίζεται ένας σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας με 400 εργαζομένους. Η τηλεόραση, έτσι κι αλλιώς, είναι η φθηνή ψυχαγωγία του κόσμου. Ενημέρωση και ψυχαγωγία δωρεάν. Ένας σταθμός πρέπει να έχει απ' όλα. Μπορεί ο ΣΚΑΪ να επένδυσε στην ψυχαγωγία, αλλά σε όλα τα μεγάλα γεγονότα ο κόσμος στράφηκε σε αυτόν για την ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι το brand name είναι ενημερωτικό»

Έχεις δεχθεί πιέσεις στην καριέρα σου να ακολουθήσεις συγκεκριμένη γραμμή;

«Αν σου απαντήσω όπως είναι, δεν θα με πιστέψει κανείς γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει πώς γίνεται η δουλειά μας. Εγώ δεν έχω δεχθεί πιέσεις από κανέναν. Δεν νομίζω πώς έχω το μέγεθος αυτού που η γνώμη του μετρά τόσο πολύ στον κόσμο, ώστε να δεχθώ πίεση για να πω κάτι που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αντιλαμβάνομαι, όμως ότι στο πλαίσιο της μιζέριας και της απαξίωσης των ΜΜΕ που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με ευθύνη και των ΜΜΕ, αλλά και των πολιτικών, δεν θα με πιστέψει κανένας»

Ενα κορίτσι δίπλα σας, όμως, δεν λείπει;

«Το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές, όμως είναι θέμα χημείας. Δεν ξέρω πώς θα ταίριαζε ένα κορίτσι δίπλα μας. Ναι, θα μπορούσε να γίνει. Αλλά ένα τρίτο άτομο μαζί μας δεν ξέρω πώς θα ήταν. Η επικοινωνία μου με τον Γιάννη είναι μοναδική, από το πρωί που ξεκινάμε μέχρι το βράδυ που κοιμόμαστε. Γιατί μιλάμε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας; Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό και, ειλικρινά, χωρίς ίχνος μετριοφροσύνης πιστεύω πως είμαστε το καλύτερο δίδυμο στην ελληνική τηλεόραση!», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Real.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου