Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

«Οργή»: Είδαμε την πρωταγωνίστρια με μαγιό και… μας έκοψε την ανάσα! (φωτο)

Νέο «αίμα» στην μικρή οθόνη και σίγουρα η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Οργή», Κατερίνα Νικολοπούλου θα είναι από εκείνα τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν.

Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό της ταλέντο και η απίστευτη σπιρτάδα της αλλά και η εμφάνισή της, η οποία σίγουρα και για κανέναν λόγο δεν περνά απαρατήρητη.

Η Κατερίνα Νικολοπούλου είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης και όπως η ίδια έχει δηλώσει σχετικά με το αν η εξωτερική εμφάνιση βοηθά:

«Όλα βοηθούν και όλα παίζουν ρόλο. Δεν αρκεί όμως μόνο να είσαι ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Σημασία έχει τι σημαίνει για τον καθέναν μας η ομορφιά και τι κάνουμε για να έχουμε μια όμορφη ψυχή. Αυτή μένει», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Νικολοπούλου διαθέτει ένα πλούσιο, σε αναρτήσεις, Instagram και κάνοντας μια βόλτα παρατηρήσαμε πως η κούκλα ηθοποιός δεν είναι απλά όμορφη και γοητευτική αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι hot, αποκαλυπτικές και σέξι. Σίγουρα θέλεις κι εσύ να δεις την Κατερίνα Νικολοπούλου με μαγιό!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου