Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αποσύρεται από τη μουσική η Nicki Minaj - Τι συνέβη;

Μια από τις πιο επιτυχημένες ράπερ, η Nicki Minaj αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για το προκλητικό στιλ της και τα τραγούδια της όπως το Anaconda, είναι αρραβωνιασμένη με το στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Κένεθ Πίτι.

O ισχυρισμός πως αποσύρεται για να αφοσιωθεί και να αποκτήσει οικογένεια έγινε με ένα tweet και σόκαρε τους θαυμαστές που αντιδρούν μαζικά με μηνύματα στα social media.


Η Nicki Minaj και ο Πίτι αναμένεται να παντρευτούν εντός των επόμενων μηνών ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει αν περιμένει παιδί. Από το 2010, η Minaj , η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Ντρέικ και Λιλ Γουέιν.

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Cardi B. Ωστόσο αρκετοί αντιμετωπίζουν με δυσπιστία την αιφνίδια ανακοίνωση καθώς πολλοί καλλιτέχνες έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγο καιρό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Επίσης οι εκπρόσωποί της δεν έχουν ακόμη κάνει κάποια δήλωση.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου