Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Blake Lively-Ryan Reynolds: Δώρισαν 2 εκατ. δολάρια για να στηρίξουν παιδιά μετανάστες!

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds πραγματοποίησαν δωρεά ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε δύο οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά μετανάστες.

Συγκεκριμένα, διέθεσαν από ένα εκατομμύριο δολάρια στο NAACP Legal Defense and Education Fund που ιδρύθηκε το 1940 με στόχο την καταπολέμηση των
φυλετικών διακρίσεων και στο Young Center for Immigrant Children's Rights, μια οργάνωση στο Σικάγο που βοηθάει ανήλικους μετανάστες.


Σύμφωνα με δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, οι Blake Lively και Ryan Reynolds πραγματοποίησαν τη δωρεά ώστε «να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των παιδιών μεταναστών».

To ζευγάρι σημειώνει ότι έχει εντυπωσιαστεί από τη δράση των οργανισμών αλλά και τη «δέσμευσή τους όχι μόνο απέναντι στη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία, αλλά και την ανθρωπότητα».

«Μέσα στα τελευταία χρόνια, η οπτική μας διευρύνθηκε και πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προωθήσουμε τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση στον κόσμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Η Ιστορία γράφεται τώρα. Ανταποδίδουμε με ευγνωμοσύνη σε οργανώσεις που έδωσαν φωνή σε τόσους πολλούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με τη δωρεά τους, οι δύο οργανισμοί θα μπορέσουν να υποστηρίξουν ακόμα περισσότερο τις πρωτοβουλίες τους για κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι προβαίνει σε δωρεές, ενώ και οι δύο τους συμμετέχουν ενεργά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου