Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή λίγο πριν την πρεμιέρα – Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ (φωτο)

Αλλαγή λίγο πριν την πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Το νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Guess My Age» έρχεται στις οθόνες μας και έχουμε ήδη τις πρώτες αλλαγές στον προγραμματισμό της.

Το «Guess My Age», ξεκινά την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 12
Σεπτεμβρίου, την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματός του, θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00.

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη και την σταθερή του ώρα, και θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτ. – Παρ.) στις 17.45.

Η διαδικασία του παιχνιδιού:

Το «Guess My Age» αποτελείται από έξι γύρους και τον τελικό. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν την ηλικία του αγνώστου που έχουν απέναντί τους. Τα φαινόμενα, όμως, συχνά απατούν. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους έξι βοήθειες, μία ανά γύρο. Οι βοήθειες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Celebrity, Ανάμνηση, Γεγονός, Τραγούδι, Show Time και Ζoom in.

Αν οι διαγωνιζόμενοι μαντέψουν ακριβώς την ηλικία του αγνώστου, τότε περνούν στον επόμενο γύρο, διατηρώντας το χρηματικό τους ποσό, και παράλληλα κερδίζουν 500€ bonus. Στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά, για κάθε έτος απόκλισης από την πραγματική ηλικία του αγνώστου το ποσό που συγκεντρώνουν στον εκάστοτε γύρο μειώνεται αναλόγως.

Στον τελικό, οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα χρήματα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν από τους προηγούμενους γύρους. Έχουν τέσσερις ευκαιρίες και τέσσερις βοήθειες για να βρουν την ακριβή ηλικία του αγνώστου. Θα μαντέψουν σωστά;
Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων;


Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση;

Αν ναι, τότε μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!


Το «Guess My Age», ξεκινά την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματός του, θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00.


Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη και την σταθερή του ώρα, και θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτ. – Παρ.) στις 17.45.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου