Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Δύο εκκρεμότητες για να διαμορφωθούν τα γκρουπ των «16»

Μεταξύ των ομάδων που «παίζεται» η πρόκρισή τους είναι και η ελληνική

Τα παιχνίδια του Πουέρτο Ρίκο με αντίπαλο την Τυνησία και αυτό μεταξύ Βενεζουέλας και Κίνας έκριναν ακόμη «εισιτήρια» για την επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ 2019.
Οι δύο ομάδες από την αμερικανική ήπειρο ήταν αυτές που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «16», με τις αντίστοιχες νίκες τους.

Το Πουέρτο Ρίκο ακολούθησε την Ισπανία από τον Γ' όμιλο και τοποθετήθηκε στο Group J μαζί με τους Ίβηρες, τη Σερβία και την Ιταλία.  Επίσης, η Βενεζουέλα ακολούθησε την Πολωνία, για να τοποθετηθεί στο Group I μαζί με Ρωσία και Αργεντινή, που έπαιζαν την ίδια ώρα για την πρωτιά στον δικό τους όμιλο.

Πλέον, οι μόνες εκκρεμότητες που υπάρχουν αφορούν το Group K, όπου θέλει να προκριθεί η εθνική Ελλάδας, που δίνει αύριο (05/09, 15:00) έναν αγώνα ζωής και θανάτου με τη Νέα Ζηλανδία. Επίσης, μένει να φανεί ποια από τις Τουρκία και Τσεχία θα πλαισιώσουν ΗΠΑ και Βραζιλία, για το ίδιο γκρουπ.

Στο Group L έχουν ήδη προκριθεί Γαλλία, Δομινικανή Δημοκρατία, Αυστραλία και Λιθουανία.

Α' και Β' όμιλος θα τεθούν αντιμέτωποι στην πόλη Φοσάν (Group I), Γ' και Δ' όμιλος στη Γουχάν (Group J), Ε' και ΣΤ' όμιλος στη Σενζέν (Group K), Ζ' και Η' όμιλος στη Ναντζίνγκ (Group L) ενώ όλα τα αποτελέσματα μεταφέρονται στον β' γύρο.

Δείτε τα γκρουπ:

Group I

Πολωνία
Βενεζουέλα
Ρωσία
Αργεντινή
Group J

Ισπανία
Πουέρτο Ρίκο
Σερβία
Ιταλία
Group K

ΗΠΑ
Βραζιλία
Τουρκία ή Τσεχία
Ελλάδα ή Νέα Ζηλανδία
Group L

Γαλλία
Δομινικανή Δημοκρατία
Αυστραλία
Λιθουανία

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου