Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Έφυγε από το My Style Rocks μετά το πρώτο γύρισμα

Εξαφανίστηκε χωρίς προειδοποίηση! Δεν θα την ξαναδείτε στο πρόγραμμα...

Εμφανίστηκε κανονικά στην πρεμιέρα του My Style Rocks, ολοκλήρωσε το πρώτο γύρισμα και μετά… όπου φύγει φύγει! Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, η οποία μετά το πρώτο επεισόδιο εγκατέλειψε το reality μόδας δίχως εξηγήσεις.
Η 40χρονη μελαχρινή, μάλλον, δεν άντεξε την πίεση των γυρισμάτων και έφυγε μετά την πρώτη καλησπέρα.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks δεν θα δούμε την Λένα Χαριζόπουλος, ενώ στην έναρξη του προγράμματος θα γίνει σχετική αναφορά από τους συντελεστές τους προγράμματος.


Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αποστείλει ο ΣΚΑΪ, η Λένα προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο.

Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές.

Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Το My Style Rocks για την Λένα Χαριζόπουλος τελείωσε στην πρεμιέρα…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου