Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Έτσι ξεκλήρισε ο κορονοϊός μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϊ

Μια κανονική οικογενειακή τραγωδία στις μέρες του κορονοϊού μεταδίδει το NBC News. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στο Νιου Τζέρσεϊ.

Αφορά μια αμερικανική οικογένεια με ιταλικές ρίζες, τους Φούσκο. Η μητέρα και γιαγιά της οικογένειας είναι η 73χρονη Γκρέις. Έχει 11 παιδιά και 27 εγγόνια. Κάθε Κυριακή πρωί πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία. Κάθε Κυριακή βράδυ τους μαζεύει όλους στο σπίτι για δείπνο γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι.

Η Γκρέις πέθανε την περασμένη Τετάρτη από τον κορονοϊό. Αρρώστησε βαριά και ήταν διασωληνωμένη μέχρι το τέλος. Πέθανε χωρίς να γνωρίζει ότι μια από τις κόρες της πέθανε επίσης στα 55 της χρόνια λίγες ημέρες πριν από τον κορονοϊό.

Δεν ήξερε επίσης ότι ο μεγαλύτερος γιος της πέθανε λίγες ημέρες πριν φύγει κι εκείνη από την ζωή επίσης από τον κορονοϊό. Η Γκρέις πέθανε το βράδυ της Τετάρτης και λίγες ώρες αργότερα πέθανε και άλλο ένα από τα παιδιά της ένας από τους γιους της από κορονοϊό.

Είναι πραγματικά τρομακτικό. Τρία από τα παιδιά της Γκρέις είναι επίσης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλα 20 μέλη της οικογένειας είναι στα σπίτια τους σε καραντίνα. Όλοι τους μολύνθηκαν στο τελευταίο μεγάλο δείπνο που έκανε η Γκρέις για να έχει την οικογένειά της ενωμένη. Σε αυτό είχαν καλέσει έναν φίλο τους ο οποίος ήταν ο ασθενής μηδέν του Νιού Τζέρσεϊ. Και έτσι μια οικογένεια σχεδόν ξεκληρίστηκε.

Πηγή: newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου