Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ποια διάσημη star προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να σιτίσει παιδιά εν μέσω πανδημίας

Η διάσημη ηθοποιός δεν σταματά να προσφέρει σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Angelina Jolie αγαπάει τα παιδιά και στέκεται πάντα δίπλα τους, κάτι που αποδεικνύει με τις πράξεις τις κάθε φορά.
Εν μέσω πανδημίας και τη στιγμή που όλα τα σχολεία έχουν κλείσει σε όλες τις περιοχές της Αμερικής, η διάσημη ηθοποιός κάνει μια μεγάλη δωρεά για να σιτίσει παιδιά που δεν έχουν πια πρόσβαση στα σχολικά γεύματα.

Η 44χρονη star δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στην φιλανθρωπική οργάνωση No Kid Hungry, η οποία μέχρι στιγμής έχει δωρίσει 2.000.000 δολάρια σε 30 πολιτείες για να τροφοδοτήσει με φαγητό παιδιά που ανήκουν σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και δυσκολεύονται ν' ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες. «Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά παγκοσμίως βρίσκονται εκτός σχολείου λόγω του κορονοϊού», δήλωσε η Angelina σχετικά με το No Kid Hungry.


«Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική που σιτίζονται μέσω αυτών των γευμάτων», συμπλήρωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Το Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει το φαγητό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Η Jolie είναι διάσημη για την φιλανθρωπία της έργο. Έχει συνεργαστεί εκτενώς με τα Ηνωμένα Έθνη και πρόσφατα συνυπέγραψε με τον Αudrey Azoulay ένα άρθρο στο Time (που δημοσιεύθηκε την περασμένη Τετάρτη) για την προώθηση της νέας παγκόσμιας εκπαίδευσης της UNESCO Coalition, η οποία επιδιώκει να διευκολύνει την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Jolie έχει δηλώσει πως θα σταθεί πλάι στα παιδιά που την έχουν ανάγκη για να μπορεί να συμβάλει κι εκείνη με τον τρόπο της στην καταπολέμηση της πανδημίας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου