Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο Live News: “Όταν ο κορονοϊός γύρισε σε πνευμονία μπήκα στο νοσοκομείο”

Όσα είπε ο σπορτκάστερ στον Νίκο Ευαγγελάτο... 

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε τηλεφωνικά, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σωτήρης Γεωργούντζος για την περιπέτεια της υγείας του.

 Ο σπορτκάστερ από την Καλαμάτα επικοινώνησε τη δυσκολία που αντιμετώπισε να εξεταστεί αρχικά από γιατρό ενώ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από δημοσίευση στα στα social media, ο Σωτήρης Γεωργούντζος επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες πως είναι θετικός στον θανατηφόρο ιό και πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Περιγράφοντας τις κινήσεις που ακολούθησε μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, ο γνωστός σπορτκάστερ σημείωσε πως επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν σε ιδιώτη γιατρό, κανείς όμως δε δεχόταν να τον περιθάλψει. Όταν η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε πήγε στο νοσοκομείο, όπου με τη διενέργεια τεστ βρέθηκε θετικός στον ιό.

“Ήρθα εχθές στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν πως είναι αισιόδοξοι. Έχω πνευμονία, μικρό πυρετό και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρω” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Γεωργούντζος, προσθέτοντας πως “πρέπει να είμαι τουλάχιστον 15 μέρες άρρωστος. Προσπαθώ αυτές τις μέρες να μπορέσω να προσεγγίσω ένα νοσοκομείο, έναν ιδιώτη γιατρό αλλά ήταν τρομερά δύσκολο. Δεν δεχόταν κανείς γιατρός να έρθει να με δει ούτε να πάω”.“Αν πρέπει να κάνει κάτι η πολιτεία, είναι να μπορεί να κάνει ο κόσμος εύκολα τεστ”συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου