Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα – Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την βρήκε

«Παρέπαιε, έδειχνε κουρασμένη»

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο thestival.gr μίλησε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που βρήκε τη μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας περιέγραψε όλα όσα έγιναν, περιγράφοντας ένα εξαντλημένο κοριτσάκι, ενώ εντύπωση του προκάλεσε ότι η μικρή του ζήτησε να μην καλέσει την Αστυνομία.

«Καθόμουν κάτω από τον πλάτανο και είδα το κοριτσάκι να έρχεται με μία σχολική τσάντα από το Μέγαρο Μουσικής.

Παρέπαιε, έδειχνε κουρασμένη. Βλέποντας την με την τσάντα τη ρώτησα: «Κοριτσάκι μου δεν έχεις σχολείο σήμερα. Που πας;» και μου απάντησε ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι.

Τι ρώτησα που μένει, μου απάντησε, ενώ όταν μου είπε ότι τη λένε Μαρκέλλα μου είχε μείνει το όνομά της από το Silver Alert στην τηλεόραση.

Εκείνη την ώρα περνούσε μία φίλη μου καλή και της ζήτησα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω την Αστυνομία. Σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω την Αστυνομία. Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω. Θα το βρούνε οι αρχές», ανέφερε ο άνδρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου