Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Η Χαρά Βέρρα στα πανηγύρια δεν βάζει τους άντρες μπροστά, καθαρίζει μόνη της

"Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω, τότε... ρημαδιό"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χαρά Βέρρα, λίγο πριν τον  μεγάλο τελικό του J2US, στη Ρενέ Σαραντινού και το Λοιπόν. Η τραγουδίστρια μίλησε, μέσα σε όλα για την αναγνωρισιμότητα αλλά και τα πανηγύρια!

Ενώ βρίσκεσαι πολλά χρόνια στο χώρο, με το σόου, έγινες ευρέως γνωστή, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια σου.

Είμαι 30 χρόνια στο χώρο, από παιδάκι… Έχω περάσει εύκολα και δύσκολα, να πω ότι είμαι στον αφρό; Έκανα δύο παιδιά στα 17 μου και συγχρόνως δούλευα, γι’ αυτόν το λόγο βρισκόμουν μακριά τους, δεν ήμουν κοντά τους, όπως θα ήθελα.
Η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρόνων και η μικρή, στα 26. Τώρα έχω και τη Χαρούλα μου, την εγγονή μου. Δούλευα σε πανηγύρια, που δεν είναι πίστα να φύγεις από το σπίτι 9:00 το βράδυ και να γυρίσεις στις 3:00. Το πανηγύρι έχει αποστάσεις και πολλές ώρες. Ο κόσμος είναι πιο κοντά με τους καλλιτέχνες στο πανηγύρι.

Έχεις αντιμετωπίσει καταστάσεις δυσφορικές στα πανηγύρια, λόγω συμπεριφοράς ανθρώπων που έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ;

Έχουν δημιουργηθεί κάποια ψιλοπράγματα, είχαμε κάποια σκηνικά, αλλά τα αντιμετωπίζω μόνη μου, προσπαθώ… Δεν βάζω τους άντρες μπροστά… Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω, τότε… ρημαδιό (γέλια).

Με ποιον τρόπο το διαχειρίζεσαι;

Προσπαθώ να μην οξύνω τα πράγματα, να μη βάλω στη διαδικασία αυτή ούτε τον άντρα μου ούτε τον αδελφό μου, που είχα στη δουλειά πριν τον άντρα μου, ούτε τον πατέρα μου, που είχα πριν από τους άλλους δύο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου