Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ναταλία Γερμανού – Τι απαντά για το Bachelor;

Πώς φαίνεται στη Ναταλία Γερμανού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τι λέει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε και η παρουσιάστρια απάντησε στις ερωτήσεις για το Big Brother, το Bachelor, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια λέει για το Big Brother: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Η απάντηση που δίνει για το Bachelor η Ναταλία Γερμανού είναι: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα»!«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το POP UP είναι μια νέα εκπομπή, «χτίζει», σπέρνει για να θερίσει αργότερα», λέει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου