Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Πρεμιέρα στο Voice έκανε η Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί και συγκίνησε με την ιστορία της

"Τον βιολογικό μου πατέρα δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και η μόνη επαφή οπτική που έχω μαζί του είναι από μία φωτογραφία που έχει η μητέρα μου" τόνισε η παίκτρια του Voice!

Στο πλατό του Voice βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής, η Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί με στόχο να εντυπωσιάσει τους coaches και να περάσει στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου!
Η εκρηκτική τραγουδίστρια επέλεξε για αυτή την πρεμιέρα, του νέου κύκλου του τάλεντ σόου αλλά και της δικής της σε αυτό, το «Άντεξα» που αγαπήσαμε με την φωνή του Σάκη Ρουβά.

Πριν την εμφάνιση, ωστόσο, στο stage του Voice, η Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί μίλησε με ειλικρίνεια για την ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της, η οποία στάθηκε ικανή να την κάνει να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή!

«Τον βιολογικό μου πατέρα δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και η μόνη επαφή οπτική που έχω μαζί του είναι από μία φωτογραφία που έχει η μητέρα μου. Ο πατέρας μου έκανε μία απόπειρα να βρεθούμε στα 9 μου και άλλη μία στα 14 μου αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω επαφές μαζί του. Στα 22 μου πληροφορήθηκα ότι έφυγε από την ζωή και έτσι ποτέ δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη.

«Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα όλη μου τη θεωρία και την ιδεολογία γύρω από τη συγχώρεση και αποφάσισα να αλλάξω σκεπτικό. Ότι όλοι οι άνθρωποι στη ζωή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.



Ερμηνεύοντας, δε, το «Άντεξα», η νεαρή τραγουδίστρια κατόρθωσε να «γυρίσει» μόνο την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία και την πήρε στην ομάδα της!



Πως σας φάνηκε, αλήθεια, η εμφάνιση της Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί στο Voice;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου