Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Ζω ακόμα με τα χρήματα που έπαιρνα από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Η ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τις Άγριες Μέλισσες – Τι λέει για το ρόλο της 

Εδώ και λίγες ημέρες, οι τηλεθεατές βλέπουν και πάλι την Αλεξάνδρα Παντελάκη στη μικρή οθόνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα σε έναν ρόλο διαφορετικό, καθώς υποδύεται μία κρατούμενη.

Η κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παντελάκη, όπου μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία τη γιαγιά Ιφιγένεια.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κος Χαρίτος, κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε “σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου”, δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για το ρόλο της και τη σχέση της με την Ελένη μέσα στη φυλακή: «Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει».

Και πρόσθεσε: «Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα».

Όσο για το Ευτυχισμένοι Μαζί, είπε: «Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1,000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια».

Επίσης, για τον Γιάννη Μπέζο και τη συνεργασία τους εκείνη στην πετυχημένη σειρά του Mega, που προβάλλεται και πάλι σε επανάληψη είπε μεταξύ άλλων πως ακόμη και αν δεν είχε γύρισμα, πήγαινε εκεί φορτωμένος σαν τον Άγιο Βασίλη με τυρόπιτες και κουλούρια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου