Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον διασώστη που πέθανε από κορονοϊό (βιντεο)

«Σας ευχαριστώ, να ξέρετε είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Το άξιζε» είπε ο γιος του

Τα «αδέλφια» του, τα «παιδιά» του από την Ελληνική Ομάδα διάσωσης ήταν εκεί. 

Στα κοιμητήρια της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το τελευταίο αντίο στον εθελοντή διασώστη Σάκη Σωτηράκη, που έχασε την μάχη με τον κορονοϊό.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις τον χειροκρότησαν, φώναξαν «αθάνατος» και ξεσπώντας σε κλάματα.

Η σορός του έφτασε στα κοιμητήρια της Πυλαίας συνοδευόμενη από την οικογένεια του, η οποία βρισκόταν σε όχημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

«Σας ευχαριστώ, να ξέρετε είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Το άξιζε» φώναξε ο γιος του εμφανώς συγκινημένος από την κίνηση των εθελοντών διασωστών.

Το συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Σωτήρης Σωτηράκος πάλεψε για τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο για 10 μέρες. Τα μηνύματα που έστειλε στον επιστήθιο φίλο του γροθιά στο στομάχι.

«Φίλε κάνε προσευχούλα. Εσένα σε αγαπάει ο Χριστούλης… Είμαι αρκετά δύσκολα και στενάχωρα. Όλοι βογκούν εδώ. Θεέ μου βοήθα…Αύριο ο Ταξιάρχης να βάλει το χέρι του και να ξεριζώσει τον διάολο που μπήκε και με τυραννάει. Πονάω αντιπρόεδρε, υποφέρω».

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Λάμπρος Ψευτάκης, φίλος του και Αντιπρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης Πυλαίας Χορτιάτη τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένας άνθρωπος αδερφός, πατέρας, μέντορας παντού και πάντα πρώτος, πάντα προσέφερε, όπου άκουγε πόνο έτρεχε. Θα μπρούσαμε να γράψουμε βιβλία για τον Σάκη Σωτηράκη».

Δείτε το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου