Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Το Alpha Παντού στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη – Παρελθόν η «Ώρα για Μελέτη» (βιντεο)

Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Πέτρος Καρσιώτης έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας

Και με τον πιο επίσημο τρόπο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» αποτελεί παρελθόν από την πρωινή ζώνη του Alpha. Και αυτό διότι οι αντικαταστάτες της είπαν κιόλας την πρώτη τους τηλεοπτική «καλημέρα» στο κοινό, στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Το «Alpha Παντού» είναι η εκπομπή που αντικαθιστά εκείνη της Μελέτη με την Μαρία Νικόλτσιου, όπως φάνηκε, να αναλαμβάνει τα ηνία της. Στο πλευρό της έμπειρης δημοσιογράφου είναι η Βίκυ Χανζτή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο», είπε η Μαρία Νικόλτσιου στην έναρξη της νέας εκπομπής 

«Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τομείς και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Χαντζή.

«Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε» πρόσθεσε ο Πέτρος Καρσιώτης.

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου