Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Τραγωδία στο Πήλιο: Νεκρός κυνηγός από πυροβολισμό φίλου του που τον πέρασε για αγριογούρουνο

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιά

Σοκ στο Πήλιο, όπου ένας νεαρός κυνηγός έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Φίλος του φέρεται να τον πυροβόλησε επειδή τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος μαζί με δύο φίλους είχαν πάει για κυνήγι - παρά την απαγόρευση - στην περιοχή των Μηλεών του Πηλίου.

Ο άνδρας φέρεται να είχε κρυφτεί σε μεγάλους θάμνους και ένας εκ των φίλων του τον πυροβόλησε, επειδή τον πέρασε για κάποιο αγριογούρουνο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr  οι φίλοι του άτυχου άνδρα, έτρεξαν αμέσως για βοήθεια και εκείνη την ώρα είδαν ασθενοφόρο που κινούνταν στη διαδρομή Ζαγορά – Τσαγκαράδα προκειμένου να παραλάβει ένα ασθενή με παθολογικό πρόβλημα.

Οι δύο φίλοι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σταμάτησαν το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και άμεσα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, από το ΕΚΑΒ στήθηκε επιχείρηση ώστε Μονάδα με γιατρό να φύγει από το Νοσοκομείο Βόλου και να συναντηθεί στη διαδρομή με το ασθενοφόρο.

Τα δύο ασθενοφόρα συναντήθηκαν περίπου 6 χιλιόμετρα και επί τόπου έγιναν μεγάλες προσπάθειες από τα πληρώματα των δύο ασθενοφόρων και τον γιατρό και την παροχή βοήθειας και διάσωση του τραυματία, αλλά ο άνδρας σύμφωνα με τον taxudromo.gr εξέπνευσε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου