Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Μαριάννα Τουμασάτου: «Τα ήξερα όλα, δεν ήταν τρελοί όσοι βγήκαν να καταγγείλουν» (βιντεο)

Όσα ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Σε τηλεφωνική σύνδεση είχαν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται την Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μίλησε για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Δεν έσκασαν ως ειδήσεις, τα ήξερα από καιρό. Την συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. 

Είναι παλιά. 

Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο. Δεν είναι μουρλές. Και για τον Κώστα τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε. Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν γιατί δυστυχώς είμαστε πίσω σε αυτό. 

Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Εγώ δεν βρέθηκα στην ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε. Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα κι η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές.»

Σαφής η τοποθέτηση της Μαριάννας Τουμασάτου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου