Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε από το μαιευτήριο – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας (φωτο)


Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι – Δείτε τις φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού οι οποίοι πλέουν κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον «Κικίλια Jr» ανήμερα των Χριστουγέννων κάνοντας στον Υπουργό Υγείας το πιο όμορφο δώρο.

Το ζευγάρι, το μεσημέρι της Τρίτης, έφυγε από το μαιευτήριο και όπως ήταν αναμενόμενο οι κάμερες ήταν στημένες στον εξωτερικό χώρο για να αποσπάσουν μια δήλωση τους.

Φορώντας τις απαραίτητες μάσκες προστασίας, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού δεν αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τα βλέμματα τους μαρτυρούσαν πως είναι τρισευτυχισμένοι.

Η πρώτη ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για το νεογέννητο γιο της

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κράτησαν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Και τώρα, λίγες ημέρες μετά, η πανευτυχής μαμά έκανε την πρώτη ανάρτηση για το γιο της στο προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να τη συνδέσει με το αθλητικό παρελθόν του συζύγου της, ο οποίος υπήρξε επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα βρεφικό κορμάκι που παραπέμπει σε αθλητική φανέλα στα χρώματα της εθνικής (λευκό μπλουζάκι, μπλε γράμματα) όπου στο πίσω μέρος γράφει: «Kikilias Junior» ενώ έχει το νούμερο «1».

«Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», γράφει στη λεζάντα η Τζένη Μπαλατσινού.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου