Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Ξυλοδαρμός εργαζομένου στο μετρό: Συνελήφθη και αστυνομικός της «ΔΙΑΣ»

Φέρεται να βοήθησε τους δυο ανήλικους δράστες να κρυφτούν

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει συλληφθεί από συναδέλφους του για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ένστολος που είναι γείτονας με τα δυο ανήλικα αδέρφια που έχουν συλληφθεί ως φυσικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού, ήταν αυτός που τους βοήθησε να κρυφτούν ενώ φέρεται να τους έδινε και πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των συναδέλφων του! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός είναι υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

Τα δυο νεαρά αδέρφια από το Περιστέρι και ο αστυνομικός είναι γείτονας και οικογενειακός φίλος. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είπε πως η μητέρα των δυο νεαρών ήταν αυτή που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να βοηθήσει τα παιδιά της!

Παράλληλα, ο 53χρονος σταθμάρχης πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση των δραστών. Ο 53χρονος είδε και αναγνώρισε τους δύο ανήλικους ως τους δράστες της άγριας επίθεσης εναντίον του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου