Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Φρίκη στην Πετρούπολη: Κουκουλοφόρος σκότωσε σκύλο με βέλος (βιντεο)

Ο δράστης αναζητείται

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πετρούπολη, όταν ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σκότωσε έναν σκύλο με βέλος.

Όπως μεταδίδει το Mega, ο άνδρας πλησίασε έναν δεσποζόμενο σκύλο, ένα πίτμπουλ, που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κηδεμόνα του και με μια βαλλίστρα εκτόξευσε πάνω του ένα βέλος με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μόλις 2,5 ετών πίτμπουλ διακομίστηκε αμέσως στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά μόλις 2 χιλιοστά δεξιά από την καρδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κτηνίατροι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή όμως δυστυχώς τα ξημερώματα κατέληξε.

Ξέφυγε ο δράστης

Ο δράστης μετά πράξη του έτρεξε να ξεφύγει, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι τον κυνήγησε ένας αυτόπτης μάρτυρας, κατάφερε όμως να διαφύγει στο βουνό. Το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης και μάλιστα έχει δώσει κατάθεση και ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Σημειώνεται ότι ο βασανισμός και η φόνευση ζώου διώκονται ως κακούργημα με πρόστιμο 30.000 ευρώ αλλά και ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή μέχρι 10 έτη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου