Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει»

"Για τον Θάνο..." πρόδωσε με δυσκολία ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Alpha.

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της παρουσίας του στο στούντιο όταν και αντίκρισε στο εισαγωγικό βίντεο το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, Θάνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε κυριολεκτικά να αρθρώσει λέξη. «Για τον Θάνο» όπως, με μεγάλη δυσκολία, σημείωσε. «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει».

«Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με συγκινεί ο γιος μου, με συγκινούν ιστορίες που έχω ζήσει, εκπομπές που έχω ζήσει, γυναίκες πολλές μέχρι που έρχεται το θέμα τις απώλειες» πρόσθεσε ο ο παρουσιαστής. «Βρίσκομαι σε μια φάση μετά από έναν χρόνο να μην έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Πρακτικά σημαίνει ότι κάνω ότι δεν έχει συμβεί, ότι έχω τη δυνατότητα να του τηλεφωνήσω και να του μιλήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το παραδεχθώ»

“Με τον Θάνο έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα. Δούλευε πατρικά από μικρή ηλικία, με προστάτευε πάντα και ήταν σαν ο μεγάλος αδελφός – πατέρας μου”ανέφερε χαρακτηριστικά στο βραδινό talk show του Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος. “Αυτή η σχέση δεν άλλαξε με τον χρόνο, πάντα ήταν αυτή”.

Σε μια πολύ ευαίσθητη έκφραση αγάπης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου