Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Τάσος Χαλκιάς για καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη: Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο

«Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη»

«Έχω φύγει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. 

Η τελευταία μου δουλειά ήταν πριν 7 χρόνια, με το “Κάτω Παρτάλι”» τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Τετάρτης.

«Δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου ακριβά. Έβγαλα κάποια λεφτά μέσα από μια διαδικασία πολύ μεγάλου κόπου, 16 και 18 ωρών εργασίας ημερησίως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα λεφτά αυτά που έβγαλα μπορούν να φτιάξουν και μια περιουσία. Σε καμία δουλειά δεν πήρα πολλά λεφτά αλλά πήρα αρκετά καλά λεφτά μετά το Love Sorry. Δεκαετία του 90, έφτασα να πάρω και 1,5 εκατομμύριο το επεισόδιο» τόνισε στην συνέχεια μιλώντας για τις αμοιβές που έλαβε κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Γιατί ο πατέρας Σεβαστός είχε τόσο μεγάλη αγάπη στο Μάνο Βόσκαρη; Ο ηθοποιός ο οποίος ενσαρκώνει τον μπαμπά Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε: «Έκανα ακόμα ένα guest στις Άγριες Μέλισσες που παίχτηκε προχθές, του οποίου η συνέχεια είναι 34 επεισόδια μετά. Δεν δικαιούμαι να πω τι θα γίνει 34 επεισόδια μετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καλό στοιχείο στον χαρακτήρα του Μάνου Βόσκαρη. Μπορεί και να υπάρξει, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος. Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κανείς θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, δεν ξέρουμε, το ακούμε, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου