Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

The 2Night Show: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για το «τέρας» που αντίκρισε και προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Οι δυο καλοί φίλοι έχουν να μιλήσουν 10 μήνες

Για την σοβαρή ρήξη στην σχέση του με την καλή του φίλη Άλκηστης Πρωτοψάλτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο μουσικοσυνθέτης δέχθηκε ερώτηση για την εν κινήσει συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τον περασμένο Απρίλιο. Μια κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του και έχει βάλει στον «πάγο» τις σχέσεις τους με αποτέλεσμα να έχουν να μιλήσουν από τότε, δηλαδή 10 μήνες.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του Δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον θα δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν την συνθήκη που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το “τέρας”, με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων.

Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και κατ’ αρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα πες τα κυρά μου. Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου