Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Αγανάκτησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας: Αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να «φυλάνε» τον Φουρθιώτη

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επέλεξε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης ώστε να προχωρήσει σε μια καταγγελία που αφορά τις αστυνομικές δυνάμεις και τα περιπολικά τα οποία φέρονται απασχολούνται στη φύλαξη του δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη.

«Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά. Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.

Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει» έγραψε στην ανάρτηση του ο κ. Τσεμπέρης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα όποια δημοσιεύματα κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και αναφέρονται στα περί φύλαξης δημοσιογράφων.

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου