Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Κατερίνα Στανίση: Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε που με πίστεψε

Το συγκινητικό «αντίο» σε έναν «άνδρα αρσενικό» όπως έγραψε η τραγουδίστρια

Οθάνατος του συνθέτη Τάκη Μουσαφίρη είναι μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό τραγούδι. Ο Τάκης Μουσαφίρης είχε γράψει τραγούδια για μεγάλες λαϊκές φωνές της χώρας.

Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Στανίση στην οποία, ο Τάκης Μουσαφίρης της είχε εμπιστευτεί την πρώτη μεγάλη της επιτυχία.

Η τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει το δικό της »αντίο» σε έναν «άνδρα αρσενικό που κρατούσε το λόγο του».

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στανίση έγραψε: Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε που με πίστεψε. Μου έδωσε το τραγούδι « Μυστικέ μου έρωτα», ένα τραγούδι που έκανε επιτυχία πριν από σαράντα χρόνια και τραγουδιέται ακόμα και σήμερα! Η ψυχούλα του να αναπαύεται και ο Θεός να του χαρίσει μια μεριά στον Παράδεισο! Ήταν πολύ καλός άνθρωπος δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, τι να σας πω…. Ήταν άνθρωπος διαμάντι, ήταν άνδρας αρσενικός που κρατούσε τον λόγο του! Θυμάμαι πως το « Μυστικέ μου έρωτα» το τραγουδούσα χωρίς να το έχω ηχογραφήσει δύο χρόνια και ενώ του το ζητούσαν διαφοροι καλλιτέχνες – λογικό γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο τραγούδι- δεν το έδωσε ποτέ! “Aυτό το τραγούδι το έγραψα για την Κατερίνα πώς να το δώσω” έλεγε . Αυτό πώς να μην το εκτιμήσεις… Ήταν εξαιρετικός σαν άνθρωπος και σαν συνθέτης έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες σε πολλούς τραγουδιστές.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου