Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Σοκ στη Γαλλία: 11χρονος αυτοκτόνησε για υπόθεση παρενόχλησης συμμαθητή του

Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης

Σοκ έχει προκληθεί στη Γαλλία, καθώς ένα παιδί 11 ετών, που πήγαινε σε σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, αυτοκτόνησε σήμερα (16/03). 

Η ενέργεια ήρθε λίγες ώρες αφότου κλήθηκε από το σχολείο του για ένα «περιστατικό παρενόχλησης» σε βάρος ενός άλλου μαθητή, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

Η Δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την «αναζήτηση των αιτιών του θανάτου του», την οποία ανέλαβε η Αστυνομία στο Βιτρί σουρ Σεν, μιας κοινότητας κοντά στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης προς τον μαθητή που «είχε δεχθεί την παρενόχληση», έγινε σήμερα γνωστό από την εισαγγελία, σε επικοινωνία με το AFP, η οποία προσέθεσε ότι ο 11χρονος είχε μόλις τιμωρηθεί από τη μητέρα του για μια υπόθεση παρενόχλησης.

Νωρίτερα σήμερα, είχε κληθεί από το σχολείο του μαζί με τη μητέρα του σχετικά με γεγονότα παρενόχλησης σε βάρος ενός άλλου μαθητή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο σχολικός επιθεωρητής του Κρετέιγ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου