Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Εκτέλεση 58χρονου στη Μεταμόρφωση: Η στιγμή της δολοφονίας – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Οι δράστες δεν υπολόγισαν τον κόσμο που υπήρχε στο σημείο

Νεκρός με τρεις σφαίρες στο στήθος έπεσε ένας 58χρονος, πρώην πυγμάχος και παλιός γνώριμος των Αρχών, στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της Κυριακής (16.05). 

Στο βίντεο, που παρουσίασε το MEGA, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες πλησιάζουν τον στόχο, τον πυροβολούν τρεις φορές και εκείνος σωριάζεται στο έδαφος.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

Τη στιγμή της εκτέλεσης περιέγραψε στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας.

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής (στο μισό μέτρο) 3-4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η Αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» δήλωσε.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Ο 58χρονος έχει φτάσει με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα και συνομιλεί με υπαλλήλους της επιχείρησης. Είναι 22:31 όταν μια μοτοσικλέτα με δυο επιβαίνοντες τον πλησιάζει από το αντίθετο ρεύμα, ενώ κινείται κάθετα στο δρόμο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο συνεπιβάτης, με ένα εννιάρι πιστόλι, πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στο λαιμό τον 58χρονο. Ο οδηγός πατάει γκάζι με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Τατοΐου.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι παρά το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι όσο και από το ότι διπλά από τον στόχο τους βρισκόταν ένας άλλος άνδρας δεν υπολόγισαν τίποτα και εκτέλεσαν σε ελάχιστο χρόνο το συμβόλαιο θανάτου για το οποίο είχαν πάρει την εντολή.

Μόλις πέντε λεπτά μετά την δολοφονία του 58χρονου στο σημείο έφτασαν οι πρώτες μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο χώρος στη συνέχεια αποκλείστηκε για να γίνει αυτοψία από τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν σταλεί οι τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών που εντοπίστηκαν στο σημείο για να διαπιστωθεί εάν το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν οι δολοφόνοι του 58χρονου έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο:

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου