Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για Γλυκά Νερά: Αλήτες, δολοφόνοι, καθάρματα

«Είναι προφανές ότι είχε στοχοποιηθεί το σπίτι, γνώριζαν από πού θα μπουν»

Σίγουρος ότι η Αστυνομία σύντομα θα συλλάβει τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Η Αστυνομία θα τους συλλάβει αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, τα καθάρματα, που στέρησαν από ένα παιδί το να γνωρίσει τη μητέρα του.

Η αξία της ζωής είναι πρώτη από όλα. Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να ξεχωρίσει το έγκλημα όταν αφαιρείται ζωή. Η πεζή περιπολία σε συνεργασία με την εποχούμενη φέρνει αποτελέσματα. Η περιπολία φέρνει πληροφορία, ενημέρωση, μιλά με τον κάτοικο της περιοχής», είπε μιλώντας στο MEGA.

«Από τα στοιχεία που υπάρχουν είναι προφανές ότι είχε στοχοποιηθεί το σπίτι, γνώριζαν από πού θα μπουν. Υπάρχουν και άλλα εγκλήματα που έχουν αγριότητα. Εδώ ξεκίνησαν από το κατοικίδιο. Έπνιξαν το σκυλί και το κρέμασαν. Αυτό δείχνει κάτι. Και στη συνέχεια σκοτώνεις για κάποια λεφτά μια 20χρονη γυναίκα» πρόσθεσε.

«Ήταν λίγο στημένο αυτό»

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος.

«Δεν πιστεύω ότι άκουσε κάποιος κάτι. Τα σπίτια βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους. Στα Γλυκά Νερά υπάρχει μικρή εγκληματικότητα. Αυτό που έγινε μας έχει σοκάρει όλους. Πιστεύω ότι είναι μοναδική περίπτωση. Την είχα δει την κοπέλα, δεν είχα όμως επαφή με το ζευγάρι. Νομίζω ότι έμεναν εδώ γύρω στον 1,5 χρόνο. Εγώ μένω περίπου 50 μέτρα από το σπίτι του ζευγαριού. Δύο σπίτια πιο πάνω. Δεν νομίζω ότι θα ακούγονταν αν φώναζαν βοήθεια. Όλα τα σπίτια τα καινούργια είναι με διπλά τζάμια», είπε ο κ. Δημήτρης, κάτοικος της περιοχής.

«Προσωπικά έχω υποστεί, την προηγούμενη εβδομάδα μικροκλοπή. Στην περίπτωση αυτή το εντυπωσιακό είναι θρασύτητα. Είναι σκεπασμένοι με κουκούλες, και απλά κάνουν αυτό που θέλουν και φεύγουν. Δεν κινούνται πολλά αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι δρόμοι είναι σκαμμένοι λόγω του αποχετευτικού. Αν ερχόταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε, σίγουρα θα γινόταν αντιληπτό, η κίνηση είναι μικρή», εξήγησε.

«Έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο στημένο αυτό. Κάπου γνώριζαν οι δράστες τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι. Το σπίτι που έμενε το ζευγάρι είναι δεκαετίας. Νομίζω ότι το έχουν νοικιασμένο. Κατοικείται και η διπλανή μεζονέτα. Σε απόσταση πέντε μέτρων, απέναντι, υπάρχει άλλο σπίτι επίσης. Έχουμε κάνει τα σπίτια μας φρούρια, και δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε», πρόσθεσε ο κ. Δημήτρης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου