Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τον πιλότο

"Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μικρό, το μωρό", είπε, έντονα φορτισμένη, η Φαίη Σκορδά.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος της ήταν ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και απασχολεί το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών.

Στο Πρωινό, μετά το τέλος της συζήτησης σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης, η Φαίη Σκορδά δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα. «Η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή είναι μία κοινωνία που δεν μπορούμε να συνέλθουμε από αυτό το πράγμα! Δηλαδή, να δικαιωθεί το κορίτσι!», είπε η παρουσιάστρια με ένταση στη φωνή.

«Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μικρό, το μωρό», επανέλαβε η Φαίη Σκορδά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης ως φυσικός αυτουργός ενός από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά: της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο ίδιος πίστευε ότι είχε σβήσει όλα τα στοιχεία τα οποία θα τον ενοχοποιούσαν για τη νύχτα της 11ης Μαΐου. Τα στοιχεία που προήλθαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε από το σάρωμα των ηλεκτρονικών συσκευών, ανέτρεψαν την υπόθεση. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον στα χέρια τους συντριπτικά στοιχεία τα οποία δεν θα μπορούσε να καταρρίψει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου