Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις – Στο στόχαστρο τρία άτομα από την Αλβανία

Τα βασικά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα

Σε ένα βασικό συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, έχοντας αναλύσει πλέον κάθε στοιχείο από την υπόθεση στο σπίτι του εκπαιδευτή πιλότου του συζύγου της 20χρονης Κάρολαϊν στο Αλεποχώρι και αυτήν στη μοιραία μεζονέτα των Γλυκών Νερών: δύο εισβολές σε σπίτια, με κοινό παρονομαστή τη γνωριμία του ενός ιδιοκτήτη με τον άλλο, δίχως όμως, να φαίνεται ότι η μια ληστεία τελικά συνδέεται με την άλλη.

Όπως μετέδωσε το MEGA σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήματος και των Νέων Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί που ερευνούν σε βάθος την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής μητέρας, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα.

Βασικά ερωτήματα, ωστόσο, συνεχίζουν να εκκρεμούν.

  • Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της 20χρονης;
  • Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;
  • Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;
  • Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας; ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα από την Αλβανία. Έχει μάλιστα ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το αγκάθι στις έρευνες

Αγκάθι στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας είναι τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν σε «τράπεζες δεδομένων» και άλλων χωρών.

Παράλληλα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός σκούρου ύποπτου οχήματος, το οποία έχει καταγραφεί από κάμερες στη περιοχή των Γλυκών Νερών, τις κρίσιμες εκείνες ώρες. Κλιμάκιο έχει βρεθεί και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, στη βάση της εταιρίας των ελικοπτέρων που πετά ο 32χρονος πιλότος, για τη συλλογή όσο το δυνατόν, περισσότερων στοιχείων. Πολύ σύντομα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται εξελίξεις.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου