Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πιο βρεγμένο φινάλε του Happy Day

Δείτε όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κλείσιμο του Happy Day.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα για το Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να παίζουν μπουγέλο έξω από το πλατό και να το διασκεδάζουν πάρα πολύ. 

Ήταν, άλλωστε, μια δύσκολη χρονιά, την οποία έκλεισαν με πολύ όμορφο τρόπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

«Ευχαρίστησα έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής και αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Και είμαι από τους ανθρώπους που το ξέρουν γιατί πριν γίνω κεντρική παρουσιάστρια έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτρια μας, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή σας στη ζώνη προβολής μας. Και αυτό είναι το μεγάλο μας παράσημο. Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκίνησε… το μπουγέλο.

Μετά το μπουγέλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιο βρεγμένη από ποτέ, πήρε ξανά το μικρόφωνο και είπε: «Εύχομαι πραγματικά να βρείτε κι εσείς την ευκαιρία να το διασκεδάσετε όπως εμείς γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε πολύ, να περάσετε όμορφα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου