Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ανεμβολίαστος τραυματιοφορέας έρχεται με τα πόδια από τη Λάρισα στην Αθήνα – Γιατί διαμαρτύρεται

«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι ανεμβολιασμένος»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της κυβέρνησης που αφορά τα εμβόλια ο τραυματιοφορέας Λάμπρος Τσάπαλης, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο: αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα με τα πόδια από τη Λάρισα.

«Το πράγμα δεν πάει άλλο, φτάσαμε σε ένα σημείο απελπισίας. Αυτή τη στιγμή παίζονται χιλιάδες ζωές που θα μείνουν στον δρόμο, έχω συνάδελφο με 7 παιδιά.

Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι ανεμβολιασμένος, αυτό έχει διαφορά» είπε στο Mega.

«Οι επιστήμονες να πάψουν κάποια στιγμή να μιλούν συνέχεια στην τηλεόραση. Στο Βέλγιο δεν το κάνουν αυτό» δήλωσε.

«Η πραγματικότητα από αυτόν τον ιό είναι ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο και γι’ αυτό έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό. Από την άλλη, η μετάλλαξη Delta δείχνει ότι προσβάλλει όλες τις ηλικίες. Βλέπουμε ότι παιδιά νοσούν περισσότερο από αυτή συγκριτικά με την πρώτη ή δεύτερη μορφή του ιού. Λέμε ότι όλοι κινδυνεύουν. Ανοίγει η τρίτη ενισχυτική δόση αυτή την στιγμή», είπε με τη σειρά του ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Δεν με πείθουν o;yte η Παγώνη ούτε ο Βασιλακόπουλος. Να φροντίσει το κράτος να πάρει τη θέση που πρέπει να πάρει. Μην τολμήσουν την 1η Σεπτεμβρίου και βρεθεί έστω ένας άνθρωπος σε αναστολή», κατέληξε ο κ. Τσάπαλης και ανέφερε πως τα επιχειρήματά της κυβέρνησης δεν είναι πειστικά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου